EGYEDI VINYL-GYÁRTÁS

Bakelit lemez vágás akár 1 darabtól egyedülálló 21.századi technológiával! Ezt a technológiát kizárólag egyedi célokra ajánljuk , nagyobb példányszám rendelése esetént érdemesebb a hagyományos préselt lemezeket választani, melyek bolti forgalmazásra alkalmasak de ár-érték arányban sokkal gazdaságosabbak.

A lemezek vágását a ma létező legjobb és legújabb  gépekkel végezzük szigorú minőségellenőrzés mellett.  A vágott bakelit lemez hangminősége a préselt lemezekével megegyező, nem azonos az úgymond Dubplate/Lacquer lemezekkel melyek kb. 50 lejátszás után használhatatlanná válnak!!!

12' s méretben   valamint több színben (fekete ,átlátszó , fehér, kék, piros , zöld)) 2 mm/180g vastagságban  készítjük a lemezeket.

 Az árban benne van a kemény karton külső tok és a belső antisztatikus tasak , a nyomtatott korong címke , lecelofánozva valamint a spec. kartoncsomagolás postázáshoz .

Tetszés szerint megtervezett és elküldött jpg kép alapján vagy külön díjazás fejében megtervezzük , ezek nélkül egy alap fehér  címkét teszünk a lemezre, de természetesen lehet kérni akár címke nélkül is.Külön díjazás fejében mód van a külső borítón színes nyomtatott 29x9 cm öntapadós csík felhelyezésére vízszintesen vagy függőlegesen.

Főként 44.1 kHz/16 bit  és  wav formátumú felvételek vágását javasoljuk 12'/45 rpm sebességgel a minőség miatt és nem javasolt de lehetséges több dal 1 oldalra vágása .

Amennyiben a megrendelő rendelkezik GS1 EAN azonosítószámmal ,  kérésére a megadott kódsor alapján vonalkód felhelyezése is

lehetséges,akár a korongra vagy a borítóra .

Felhívjuk a figyelmet hogy cégünk nem vállal felelősséget a vágott anyagok jogtisztaságáért, ez minden esetben a megrendelő felelőssége amit a megrendeléssel tudomásul vesz !

Árak és bővebb információk (klikk a szövegre)       Rendelési információk (klikk ide)    email  :  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

    Keress minket a Facebook-on is !

 

Gyors linkek

 

 

Hírlevél

 

Íratkozz fel hírlevelünkre az új információkért !