VINYL PRESS / Vinyl lemezek préseléses technikával

 

ezt a hagyományos gyártási megoldást nagyobb példányszám esetében ajánljuk.

A technológiából adódóan a legkisebb rendelhető mennyiség 100 darab.

Az ideális rendelési darabszám 500-1000 db.

Méretek :  12' inch  , 33-45 rpm   LP/Maxi Single  Színek: hagyományos fekete, transzparens illetve bármely színben.

Műsoridő kb 2 x 20 perc maximum.

Nyomtatott lemez korongcímke , szürkeárnyalatos(fekete-fehér) vagy 4 szín nyomásban.

Borító : 4 szín nyomású vagy egyszerű fekete kartontokban lecelofánozva.

Szállítási határidő kb. 2-3 hónap ! Árajánlatot pontos rendelési adatokkal Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy telefonon kérjen ! Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

megadandó adatok : formátum (12), sebesség (rpm 33-45) , darabszám , a hanganyag pontos ideje, korong és borító nyomtatási igények.

Külön megállapodás alapján grafikussal megtervezzük a borítót és a korongcímkét is.

 

Legnépszerűbb csomagjaink :

Alap : 250-500-1000 db fekete hanglemez, fekete kartontokban,szürkeárnyalatos korongcímke

Normál : 250-500-1000 db fekete hanglemez , 4 szín nyomású kartontok és korongcímke , fehér belső lemezvédő tasak , celofánozva

Color : 250-500-1000 db színes vagy átlátszó hanglemez , 4 szín nyomású kartontok és korongcímke , fehér belső lemezvédő tasak , celofánozva

Art : 250-500-1000 db fekete hanglemez, szétnyitható (dupla) 4 szín nyomású kartontok és színes korongcímke , fehér belső lemezvédő tasak , celofánozva

Külön kérésre megállapodás szerint elhelyezhető a tokban celofánozás előtt bármilyen szórólap , poszter stb. ha a megrendelő biztosítja.

 

Mastering  : CD (compact disc) vagy WAV  16 bit 44.1 khz ,

igény esetén elkészítjük a masteringet az alábbi adathordozókról: DAT (Digital Audio Tape) , Minidisc vagy 1/4-s orsós szalag , VHS-HIFI.

 

Árajánlatunk minden esetben nettó árakat tartalmaz szállítási költséggel (szállítás DPD Futárral) ,de nem tartalmazza a szerzői, mechanikai  és egyéb jogdíjakat , ez a megrendelő anyagi kötelessége a kereskedelmi forgalomba hozás célországában !

 

Amennyiben a megrendelő rendelkezik GS1 EAN azonosítószámmal ,  kérésére a megadott kódsor alapján vonalkód vagy QR kód felhelyezése is

lehetséges,akár a korongra vagy a borítóra .

 

 

 

Cégünk nem vállal felelősséget a rendelt anyag szerzői és egyéb jogi tartalmáért, ez minden esetben a megrendelő felelőssége !

Amennyiben úgy ítéljük meg a kapott hanganyag nem felel meg a gyártási követelményeknek, illetve egyéb hangminőségi problémák vannak vele , fenntartjuk a jogot a rendelés visszautasítására a minőség megóvása érdekében.

Gyors linkek

 

 

Hírlevél

 

Íratkozz fel hírlevelünkre az új információkért !